MENY

HEM

DISTRIBUTION & SPECIALTRANSPORTER

OM FÖRETAGET

KONTAKT

Om företaget

Vessige tanktransport startades 1992 av Sven-Åke Qvarnström och Lars-Gunnar Johansson. Verksamheten utökades 2004 med distribution, och dotterbolaget Vessige distribution och specialtransporter startades för att hantera denna inriktning.

Sedan 2005 är Sven-Åke ensam ägare, men har familjen till hjälp i den dagliga driften av företaget. Sönerna Jonas och Andreas hjälper till att organisera arbetet samt tar en del av körningarna, hustrun Birgitta städar personalutrymmen och kontor, och dottern Elin hjälper till med kontorsarbetet.

Sammantaget har företaget idag arton anställda, varav sexton är chaufförer. Fordonsparken består av två tankbilar, två kyl- och frysbilar samt en dragbil med trailer och balkvagn.

Vårt kontor finns i Falkenberg och mjölkbilarna kör främst i Småland och Halland. Distribution och specialtransporter utförs över hela landet.

Som professionella åkare är vi engagerade i att skapa en säker och trafikmiljö. Vi har därför antagit en trafiksäkerhetspolicy enligt Sveriges Åkeriföretags rekommendationer.

KONTAKT

Vessige tanktransport
Tryckerivägen 5
311 44 Falkenberg

Tfn: 0703-47 16 00

E-post:
info@vessigetanktransport.com